Student/kinja si završnih godina društvenih fakulteta ili si nedavno diplomirao/la? Želiš da postaneš deo društveno odgovorne organizacije, predane osnaživanju zajednice? Želiš da iskusiš rad u timu, iskustvo koje postaje neophodno u modernom poslovnom svetu? Želiš da učestvuješ u organizovanju i sprovođenju projekata, usmerenih ka kreiranju promene u društvu? Želiš da stekneš referencu u biografiji, preporuku koja će ti poslužiti kao odskočna daska za buduće radne podvige?

Ako je tvoj odgovor na ova pitanja potvrdan, ti si idealan/na kandidat/kinja za radnu praksu u Srbiji u pokretu!

O čemu je reč?

Izabrani kandidat/kinja imaće priliku da u vremenskom periodu od tri meseca (četiri sata dnevno, svakog radnog dana) stiče praktična znanja o radu u nevladinom sektoru. Praktikant/kinja će učestvovati u društveno korisnim aktivnostima i usavršavaće se u vršenju administrativnih, organizacionih i marketinških poslova.

Ako uviđaš benefite volonterskog angažovanja i veruješ da je pravo vreme da se zaustavi pasivnost mladog čoveka, priključi se Udruženju građana Srbija u pokretu koje stvara pokretače, a ne pokrete.

Sve što je potrebno da uradiš jeste da pošalješ svoj CV na adresu: pokreni@srbijaupokretu.org sa naznakom „Prijava za radnu praksu”.

Konkurs je otvoren do 22. aprila 2014. godine.